UndergrundsScenen

Velkommen til John Cleese Festivalens undergrunds-scene – i Underhuset af Huset Carmel. Showet begynder kl. 20, men du kan komme allerede fra klokken 18 og spise Dagens ret fra Fawlty Pythons menukort. Eller du kan flotte dig upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show inden showet nedenunder. PS. Book for at undgå en lang næse.

Fredag 31. august Kl. 20-21.30 ca.

Stand-up for voksne – en aften med Århus & Omegns stand af komikere: By-komikeren Jes Busk, Randers-stand-up’eren Jimmy Lauridsen og the grand old man på Aarhus’ stand-up scene, N.P. Henriksen.

Selv om de tre står for at underholde John Cleese Festivalens voksne publikum, så vær vis på, at de kan få selv en sur teenager til at le.

Køb billet – 90 kr.

Lørdag 1. september Kl. 20-21.30 ca.

Øvlysning

Cabaresque Show måtte desværre aflyses, og selv flere af de andre artister, vi fandt til en en sjov, monty pyhytonsk og forførende aften faldt fra. Men kik gerne på et af vore andre mange shows.

Søndag 2. september Kl. 20-21.30 ca.

Bibelsk humor: Dario Fo, Gud og teatersport

Med impro-gruppen ”Af Jord er Du Comedy” (Kbh.), Dario Fos Jesus som perker-dreng (It./Ægpt.) og præsterne Kristian Bøcker (Jell.) og Lars Lindgrav Sörensen (Tilst).

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Mandag 3. september Kl. 20-21.30 ca.

Magisk aften – når illusionisterne snyder vores sanser

Hov, de fucker med din hjerne – en fortryllende og twistet aften med Magisk Klub Aarhus & friends, der tryllebinder, snyder og hypnotiserer, så der er spørgsmålstegn over hele hovedet og ikke et øje er tørt.

Køb billet – 90 kr.

Tirsdag 4. september Kl. 20-21.30 ca.

Humor på tid – Pecha Kucha-aften #38

Har du også en svaghed for dad-jokes? Vil du høre Den komiske Tragedie? Møde Dr. Powerpoint? Lære at være sjov på kommando? Eller bare overraskes over et uventet emne?

Så kom til PechaKucha-aften med 10 vidt forskellige morsomme oplæg – der alle har samme benspænd: Sig det på 20×20 sekunder = 6:40 min = 1/9 time.

Pecha Kucha er japansk for “sniksnak”, men tag ikke fejl af byens eget Pecha Kucha AARs nyeste show, der fyrer op for grin, skævhed og forundring.

Køb billet – 90 kr.

Onsdag 5. september Kl. 20-21.30 ca.

Blot til lyst – impro comedy om syg humor

Kom og vær med! Oplev en af sværvægterne i dansk impro-show – improviseret underholdning uden manuskript. Impro-teatertruppen ”Blot til Lyst” tager fat i publikums ideer og spiller dem ud i humoristiske scener, døvetolkning, sange og vekslende grader af publikumsdeltagelse.

Kun fantasien sætter grænser, når ”Blot til Lyst” skruer op for publikums ideer.  Vi griner af os selv og af hinanden, men altid sammen på den hjertelige måde.

Køb billet – 90 kr.

Torsdag 6. september Kl. 20-21.30 ca.

Humor i vækstlaget – med Teater Torsdag

Med Teater Torsdag byder John Cleese Festival på det bedste og sjoveste fra teaterscenens underverden, for sjov, ja, og fordi de vil frem i bussen. For dem kan ingenting blive til nogenting og alting – og de byder på the best of åben scene, alt det sjoveste fra masketeater til gejl og politisk teater. Oplev:

  • Hayduk & Grankvist – En improviseret én-akts forestilling
  • Lars Lindgrav Sørensen – Dario Fo: “Jesus Barnets første mirakel”
  • Rasmus Braun – “Politiske, seksuelle, tragi-komiske monologer”

Køb billet – 90 kr.

haps-1

Fredag 7. september Kl. 20-21.30 ca.

Humor på vers – HAPS, Hele Aarhus’ Poetry Slam

Slam’erne fra HAPS går planken ud med humor på vers, rap og battle. Til daglig er de glade amatører i en frivillig forening, men i aften sætter de alle sejl ind for samle det sjoveste, det skæveste og det skøreste af alle slams – fra gadepoesi til gode historier.

Køb billet – 90 kr.

Start typing and press Enter to search