Lørdag den 8. september

Kl. 14.00-16.30

Symposium: Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Alle har ret til at grine og have det sjovt – workshop i at omgås døden lidt lettere. Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden?

Læs mere

sillywalk

Kl. 17.00

Finale i Gakkede gangarter: Optog på Klostertorv

De bedste hold fra alle dage er, sammen med de næstbedste og spontangængerne, inviteres til gå gakket optog rundt om Klostertorv.

Læs mere

Kl. 18.00-21.30

Restaurant Show – 3 retter og en uforudsigelig dining experience

Spis, drik og grin dig glad. Det er konceptet for Cleese & Carmels restaurantshow: Carmel serverer en tre-retters gourmet menu, mens Cleese-festivalen garnerer maden med en blanding af serveringsteater, gøglere, komikere, magikere og mærkeligheder.

Køb billet – Show og 3 retter til 338 kr.

Læs mere

Kl. 18.00-19.30

Dagens ret i Underhuset: Spam, spam, spam – Endelig befrier vi retten fra det engelske køkken. Kom og oplev en spam-de-luxe: Kogt skinke m. sæsonens grøntsager, hvid sovs og kartofler m. sennepskorn, sennep og urter.

Kan bestilles som en pakke – efter dit behov: Sammen med et eftermiddagsshow, et undergrundsshow eller bare som mad og entre.

Køb billet – 85 kr.

Kl. 22.30-01.30

Natkoncert: Vred-sjov rock unplugged og dansebandet Optur

I Cleese Festivalens sidste show spiller vi op til fest! Kom og dans fra sans og samling med pop-bandet Optur. Musikken tyvstarter kl. 22.30 med farlig-sjov rock fra Magnus Madsen (Farlige Typer i Modlys) og slutter med Aarhus-bandet Optur.

Køb billet – 30 kr.

Læs mere

Start typing and press Enter to search