En 3-retters Gourmet Night – den som Basil altid drømte om at servere for det bedre publikum.
Forret:
- Sybil’s favorite: Saltbagte nye knoldselleri m. pastinak-creme, persille-pesto, frisk brunoiseaf æble og friterede bøgehatte
Hovedret:
- Polly’s dream: Skovkylling, m. hokkaido-puré, brændt spidskål, bagte og syltede beder, knuste kartofler m. urter apart og en sauce supreme, som er nænsomt skilt med en purløgs olie.
Dessert:
- Manuel’s comfort: 3 slags blommer – 1 bagt, 1 syltet og en frisk (just not out of the can) – serveret m. crumble og vaniljecreme.
Alle råvarer er økologiske og kunne ikke opdrives i Torquay & Omegn.
Kom tidligt kl. 18 eller senere kl. 20.
- Kokken siger: Kom til tiden, så jeg kan servere maden
- Køb billet til kl. 18 – og hold bordet til kl. 22 eller gå undergrundshow kl 20
- Køb billet til kl. 20 – og hold bordet til kl. 22
Må man grine med mad i munden? Det kan være svært at lade være, når man på en gang får lækker mad og morsomme forstyrrelser:
I Restaurant Show er dagens komiske mix en blanding af serveringsteater, tjenere med virtuel spamspamspam, look-alikes og do-alikes fra Fawlty Towers, foruden gøglere og magikere, musikere, syngepiger og opråbs-prædikanter, og selvfølgelig meningsløse romere og inspektører med irriterende gode råd og tilrettevisninger. Ikke to aftener er ens!
Velkommen til Cleese Festivalens dining experience, hvor restaurant Carmel forkæler jer i hotellets højloftede festsal. Køkkenet er åbent mellem 18 og 21.30 – og du kan let booke en tidlig middag fra kl. 18 og stadig nå aftenens undergrundsshow, og du kan spise senere, fra kl. 20, og uden problemer være klar i aftenens natkabaret. PS. Book gerne med det samme – og håb på, at Basil ikke har sendt kokken hjem 😊.