Søndag den 2. september

Kl. 14.00-16.30

Symposium:Humor og galskab – film og debat i grænselandet

Grin og galskab bryder grænserne for det ordinære – er vi så alle lidt gale, når vi griner?

Har de gale en mere ufiltreret adgang til humorens univers? Eller er vi alle i kontakt med galskaben, når vi ler af vore egen tanker? Man kan i hvert fald ikke grine med filter.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

sillywalk

Kl. 17.00

Daglige konkurrencer i Gakkede gangarter på Klostertorv

I samarbejde med Cluster Square i Aarhus Festuge 2018 inviterer John Cleese Society of Århus & Omegn til konkurrencer i gakkede gangarter hver dag i tidsrummet fra 17.00-17.20

Læs mere

Kl. 18.00-21.00

Jørgen Leth og fællesspisning – samtaler med Jørgen Leth om ”Lethedens poesi”

Alle kender Jørgen Leth, mange har en mening om Jørgen Leth, men hvor mange kender kunstneren Jørgen Leth? Hans digte, hans film og metoderne bag? Og hvordan hænger det hele sammen – med sporten, kunsten og mennesket Jørgen Leth?

Køb billet – 175 kr. for Folkekøkken og Leth

Læs mere

Kl. 18.00-19.30

Dagens ret i Underhuset: Doktorens pølseret (I’m a doctor, and I want my sausages) – men hvad doktoren ikke ved, er at kokken blev inspireret til retten, da han ved en fejl fik arbejde i Sverige.

Kan bestilles som en pakke – efter dit behov: Sammen med et eftermiddagsshow, et undergrundsshow eller bare som mad og entre.

Køb billet – 85 kr.

Kl. 20.00-21.30 ca.

UndergrundsShow: Bibelsk humor – Dario Fo, Gud og teatersport

Med impro-gruppen ”Af Jord er Du Comedy” (Kbh.), Dario Fos Jesus som perker-dreng (It./Ægpt.) og præsterne Kristian Bøcker (Jell.) og Lars Lindgrav Sörensen (Tilst).

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Start typing and press Enter to search