Symposier om humor

På John Cleese Festivalens talkshows & workshops – eller symposier, som vi kalder dem – kan du lære og more dig på samme tid.

Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet.

Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten Dagens sjove ret i Underhuset eller upstairs i Festsalen med tre retters gourmetmad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Fredag 31. august Kl. 14.00-16.00

Humor og kunst – en Fawlty fernisering

John Cleese Festival åbner med en fernisering af en pythonsk kunstudstilling og rundvisning i festivalens installationer, videoer-screens og kunstværker – og en talk: Hvad er kunst? Og hvad er sjovt?

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Lørdag 1. september Kl. 14.00-16.00

Kvinder og humor – og mænd

Kvinder og mænd morer sig ikke ligedan. Men hvad er det, der gør den lille forskel? Talkshowet udforsker, hvad er det for noget med kvinder og humor – og mænd.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Søndag 2. september Kl. 14.00-16.30

Humor og galskab – film og debat i grænselandet

Grin og galskab bryder grænserne for det ordinære – er vi så alle lidt gale, når vi griner?

Har de gale en mere ufiltreret adgang til humorens univers? Eller er vi alle i kontakt med galskaben, når vi ler af vore egen tanker? Man kan i hvert fald ikke grine med filter.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Mandag 3. september Kl. 14.00-16.30

Udskudt! Danish Humor for expats – so they can learn it!

Det her symposium er for godt til af aflyse, men ikke desto mindre gør vi det. Elle rettere: Vi udskyder det til en anden gang!

John Cleese Society invites all expats in Denmark: Learn to crack Danish Humor.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Tirsdag 4. september Kl. 14.00-16.30

Oplysning – Harald Høffding for begyndere udskydes til næste år

Vores hovedtaler og filosof kom på andre tanker – og måtte aflyse. Han er Danmarks bedste, så i stedet for at nøjes, så udskyder vi til en anden gang. 

For vi vil så gerne udbrede kendskabet til en af verdens største humor-forskere, den danske filosof og psykolog Harald Høffding.

Onsdag 5. september Kl. 14.00-16.30

Hospitalsklovn – workshop for alle voksne

Oplev når hospitalsklovnene lærer fra sig. Alle børn kan bruge humor og lethed, syge såvel som raske – og alle voksne kan lære af hospitalsklovnens faglighed, forældre såvel som pædagoger og lærere.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Fredag 7. september  Kl. 14.00-16.30

Mere humor på arbejdspladsen

En gakket workshop om, hvor det kan blive sjovere at gå på arbejde. På workshoppen får du både argumenterne for at indføre mere humor på jobbet, og du får tips og tricks til at gøre det i praksis.

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Lørdag 8. september  Kl. 14.00-16.30

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Alle har ret til at grine og have det sjovt – workshop i at omgås døden lidt lettere. Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden?

Køb billet – 90 kr.

Læs mere

Start typing and press Enter to search