Syv fede grunde til at blive sponsor:

1. At blive nævnt side om side med John Cleese fremmer kommunikationen med både kunder, leverandører, forretningsforbindelser, medarbejdere eller forbrugere. At få sit navn spontant associeret med en positiv tanke og et lille smil køber mere goodwill, end mange reklamer.
2. Vi garanterer medieomtale af festivalen. Konkret tilbyder John Cleese Society of Århus & Omegn synlighed under festivalen, i pressemateriale, på plakater, på web.
3. I får en god historie at dele med jeres egne medarbejdere, om ikke andet så i frokoststuen. Gode historier er guld værd. I får desuden professionelt pressemateriale med pressefoto og videoklip til brug i jeres egne medier og kampagner.
4. I er velkomne til at spille med og lave jeres helt egen aktivitet i festivalen. Som sponsorer får I direkte adgang til at brande jer over for den nye generation af medarbejdere – i og med, at festivalen holdes i Studenterhuset i den gamle Toldbod på Nordhavnsvej, ved siden af spillestedet Pakhuset og overfor diskoteksskibet Broen.
5. Man kan også vælge at sponsere en konkret aktivitet i festivalen – og brande sig på den.
6. Desuden indbydes sponsorer til en særlig sponsoraften med underholdning og VIP-behandling.
7. Endelig får I et flot diplom til evigt eje.

Blandt vore partnere har John Cleese Society of Århus & Omegn været heldige at få Århus Festuge, Studenterhuset og Erhverv Århus. Som sponsor kommer du altså i et godt og solidt selskab.

Har du eller dit firma lyst til at sponsere festivalen, så klik her eller kontakt vores sekretariat.

Silly Walk