May I welcome your war... your war... you wall... you all to

John Cleese Society of Århus & Omegn

Bliv medlem Festival 2018 - vær med! Se Clesse LIVE

Eller se mere HER NEDE

John Cleese Society of Århus & Omegn blev stiftet ret uformelt i 1991 – mere med det formål at have det sjovt end at få kloden på ret spor igen.

Omfattende undersøgelser i selskabets forkontor tyder imidlertid på, at John Cleese’s form for humor ikke alene styrker helbredet, men sandsynligvis også lapper hullet i ozonlaget, forhindrer en ny istid og sikrer lommer af verdensfreden.

John Cleese Society of Århus & Omegn er ved at blive den hurtigst voksende forening, ikke bare i Østjylland, men i hele omegnen – med et boom af medlemmer, der vil gøre en indsats for at fremme det gode grin..

John Cleese Society of Århus & Omegn er i jævnlig kontakt med John Cleese, der ikke har set noget lignende andre steder i verden. Det opfatter vi bestemt som noget positivt.

Læs mere om Cleese og os >>

Vi har TO gange arrangeret verdens største John Cleese Festivel, henholdsvis i 1998 og 2008. Nu er vi jo ikke nostalgiske, men hvorfor alligevel ikke blænde op for et par highlights derfra.

Se med lige HER >>

John Cleese er sjov, og når vi ler, husker vi bedre, og vi fortæller det videre. Forskningen bekræfter det: Humor fremmer forståelsen. Derfor bør seriøs kommunikation være sjovere.

Lær at kommunikere bedre >>